16.7.13

Ονειρευτές



«Θέλω να μου φέρεις εδώ τον ονειρευτή που πρόκειται να μην ονειρευτεί ξανά. Καλά θα κάνεις να τον βρεις πριν πέσει στα χέρια του αδερφού μου... Έχω την υποψία ότι και αυτός τον ψάχνει... Γνωρίζει την ύπαρξή του, αλλά είναι πολύ σίγουρος ότι θα καταλήξει μόνος του στον Τάρταρο. Έχει αυτή τη γνωστή αλαζονεία γνωρίζοντας ότι όλοι οι θνητοί κάποτε θα τον γνωρίσουν από κοντά... Και περιμένει….
Ο Μορφέας φάνηκε να αδυνατεί να πιστέψει αυτά που του ζητούσε ο πατέρας του….”
Τι θα συνέβαινε αν ο Θάνατος, αποφάσιζε να σφετεριστεί την εξουσία του αδερφούς του, του Ύπνου, και πλέον εξουσίαζε αυτός τον ύπνο και τα όνειρα ολόκληρης της ανθρωπότητας;
Πώς μπορεί ένας θνητός ο οποίος έχει καταφέρει άθελά του να περιπλανηθεί στη χώρα των Ονείρων, να αντισταθεί στα σχέδια του Θανάτου?
Ο Τζων Ντέραμ κατατρύχεται από συνεχείς εφιάλτες που τον έχουν καταρρακώσει και τον έχουν απομακρύνει από την σύντροφό του, την Ελπίδα. Κι όμως θα είναι αυτός που με τη βοήθειά της, θα δώσει τη μάχη για να αποτρέψει τα ζοφερά σχέδια του Άρχοντα των Νεκρών…


Οι «Ονειρευτές» είναι το πρώτο μου μυθιστόρημα και θα σας ταξιδέψει τόσο στη χώρα των Ονείρων όσο και στον ίδιο σας τον εαυτό.
Μάθετε περισσότερα εδώ:

"Ονειρευτές"

Ευχαριστώ που ονειρεύεστε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: